Η Coanda ΑΕ εξειδικεύεται στον κλάδο της εμπορίας και εγκατάστασης επαγγελματικών & οικιακών λύσεων κλιματισμού και θέρμανσης τελευταίας τεχνολογίας. Ιδρύθηκε το 2021 από ανθρώπους με 40χρονη εμπειρία στο χώρο και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, με στόχο να παρέχει καινοτόμες λύσεις κορυφαίας ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση. Είναι επίσημος εισαγωγέας & διανομέας του Οίκου Mitsubishi Electric, για όλες τις προϊοντικές κατηγορίες (Authorized Partner). Είναι επίσης, αποκλειστικός εισαγωγέας της Αμερικανικής εταιρίας Titus, του κορυφαίου κατασκευαστή παγκοσμίως στα στόμια κλιματισμού για χώρους υψηλής αισθητικής, όπως ξενοδοχεία, βίλλες, μουσεία κ.α, καθώς και της Beacon, του No1 κατασκευαστή ανεμιστήρων στην Αυστραλία και ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως, με προϊόντα που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και την κορυφαία λειτουργικότητά τους. Για αυτό και επιλέγονται από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στον κόσμο. Αντιπροσωπεύει επίσης τη Γερμανική εταιρία Oventrop, που συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους κατασκευαστές υδραυλικού εξοπλισμού και συστημάτων θέρμανσης στον κόσμο.

Λειτουργώντας από τις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της, με το έμπειρο και άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της που περιλαμβάνει μηχανολόγους, πωλητές, after sales service και back office support, η Coanda AE προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματία ολοκληρωμένες λύσεις για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο, σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης, θέρμανσης, φυσικού αερίου, εξαερισμού και καθαρισμού αέρα, όσο και σε εξοπλισμό μηχανημάτων και ανταλλακτικών.

Παράλληλα, επενδύοντας συνεχώς στην οργάνωση και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, στηρίζει με συνέπεια το όραμα της για μια εταιρία σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά, με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, κορυφαία αξιοπιστία, ανταγωνιστικές τιμές, προϊόντα και λύσεις που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους και την καινοτομία τους.